Achievements

Sony headquarters cafeteria "Buffet Island" and "Relax Zone"

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
overview

<Outline of the project>

Sony renovated their employee cafeteria from the perspective of employee welfare, with the aim of providing employees with a place where they can better demonstrate their abilities. A buffet corner called "Buffet Island" and a "Relax Zone" were newly installed in the head office employee cafeteria as a space for "eating" and "resting", and we assisted in the spatial concept design. Sony, which employs a diverse workforce and respects each individual's work style, provided a wide variety of menu options at the "Buffet Island" and enhanced the take-out options, and as a result of the renovation, the number of daily users has increased by about seven times. The "Relax Zone" is a functional space that employees can use freely, and is used not only for meals, but also as a personal work space, for communication between employees, and for refreshing.

<Person in charge>

Sales and project management: Yuko Abe
design, layout: Kaoru Ueda
Production and construction: Jun Endo

 

Basic information
open

2015

location

Tokyo

client

Sony Corporation

solution

design, layout, production and construction

The contents of the publication are the information at the time of facility opening. Please see the facility website for the latest information.

What's NewSearch by new achievements

  • TOP
  • Achievements
  • Sony headquarters cafeteria "Buffet Island" and "Relax Zone"
PAGE TOP
Contact us

Please contact us using the button below if you have an inquiry, want to request a quote or request documents.
We have created a separate “FAQ page” that lists the most common questions we are asked.
Please take a look at this page if you have a question.